TUGA U KIKINDI: Preminuo bivši vaterpolista Srđan Komluški

R. Š.

01. 03. 2024. u 22:15

Javnost u Kikindi, posebno sportskoj, rastužila je vest da je posle duže borbe sa posledicama oboljenja srca i moždanog udara preminuo Srđan Komluški (57), nekada uspešni igrač Vaterpolo kluba „Žak“.

ТУГА У КИКИНДИ: Преминуо бивши ватерполиста Срђан Комлушки

Foto: Privatna arhiva

Za ovu ekipu u bazenu je prvi put nastupio sa svega 15 godina, a kasnije je dugo godina uspešno igrao na poziciji centra. Kada je završio igračku karijeru jedno vreme bio je i trener u ovom klubu, čija je tradicija duga 70 godina.

- Najmanje dvadesetak godina njegovog života vezano je za vaterpolo. Ostavio je veliki trag u istoriji „Žak-a“ - pričaju njegovi prijatelji koji su ga zvali Bob.

Javnosti je bio poznat i kao vrlo vredan čovek i uspešan u privatnom poslu. Kada se sasvim oprostio od sporta, uspešeno se bavio stočarstvom. Imao je govedarsku farmu u Vincaidu kod Kikinde, koju je zatvorio kada su mu dijagnostikovana oboljenja srca. Poslednjih godina na istom imanju posvetio se pčelarstvu.

Foto: Privatna arhiva

Srđan Komluški - prerani odlazak

Osim kao sporista i privrednik, simpatije javnosti pobrao je i pre nekoliko godina odnosom prema porodici. Još se prepričava kako je na koncertu Džibonija u Novom Bečeju, pored Tise romantično javno ponovo zaprosio suprugu sa kojom je tada već desetak godina bio u braku u kojem su dobili ćerku i sina.

Poslednji ispraćaj Srđana Komluškog biće u subotu, 2. marta, u 14 sati, na Mokrinskom groblju u Kikindi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)