BOLJE IKAD NEGO NIKAD: Bivšem asu Formule 1 Bergeru pronađen ukraden Ferari posle 28 godina

S. R.

06. 03. 2024. u 11:31

BOLjE ikad nego nikad. Čuvena deviza pokazala se i na primeru nekadašnjeg asa Formule 1 Gerharda Bergera (64), kome je pronađen ukraden Ferari posle čak 28 godina.

БОЉЕ ИКАД НЕГО НИКАД: Бившем асу Формуле 1 Бергеру пронађен украден Ферари после 28 година

Foto: EPA

Austrijanac, koji je imao deset pobeda u karijeri, ostao je bez skupocenog vozila "F512M" (na slici) tokom Velike nagrade San Marina u Italiji još davne 1995. U pitanju je redak primer iz limitirane serije, pošto ih je proizvedeno tek 75 u fabrici čuvene kompanije. Bio je namenjen za severnoameričko tržište, a procenjuje se da vredi oko 400.000 evra.

Zanimljiv je i put koji je prešlo vozilo. Navodno, odmah je prebačen u Japan, da bi tek krajem prošle godine dospeo u Veliku Britaniju na jednu aukciju, pa mu je tako tamošnja policija ušla u trag. Kupac je bio Amerikanac, ali nije uhapšen.

Inače, tokom Velike nagrade San Marina sa parkinga je, osim Bergerovog Ferarija, ukraden i automobil njegovog klupskog kolege Žana Alezija, ali on još nije pronađen.

"Ima vremena", neko će reći posle informacije o tome koliko je vremena prošlo do ovog "pronalaska".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu