SVE ZAVISI OD CRVENO-BELIH: Vaterpolisti Crvene zvezde u prvom meču osmine finala Evrokupa sutra u Budimpešti igraju sa BVSC

S. K.

07. 03. 2024. u 12:17

NOVI evropski izazov za vaterpoliste Crvene zvezde. Crveno-beli sutra (20.00) u prvom meču osmine finala Evrokupa u Budimpešti igraju sa BVSC. Beograđani se nadaju da mogu da ostvare što povoljniji rezultat pred revanš, 23. marta na bazenu SC "25. maj - Milan Gale Muškatirović".

СВЕ ЗАВИСИ ОД ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Ватерполисти Црвене звезде у првом мечу осмине финала Еврокупа сутра у Будимпешти играју са БВСЦ

FOTO: M. Vukadinović

- BVSC je dobra ekipa, pravi predstavnik mađarske škole, ali mislim da nam odgovara njihov stil igre. Smatram da mnogo zavisi od nas i ako budemo na svom maksimumu možemo da očekujemo dobar rezultat. U svojim redovima imaju reprezentativce Tatarija i centra Kovača, ali nadam se da će sve biti u redu. Uostalom ovo je tek prvo poluvreme - ističe strateg crveno-belih Aleksandar Filipović, koji ne može da računa na mladog Rodoljuba Gajića.

Ostali mečevi, subota: Jug - Vašaš (19.00), Špandau - Ortiđa (19.30), Sabadelj - Turkoan (19.30), Panionios - Steaua (19.00), Primorje - Dinamo Tbilisi (20.00), Savona - Jadran HN (19.00), Barselona - Vuljagmeni (20.45).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?