SA NAVIJAČIMA DO POBEDE: Vaterpolisti Novog Beograda u prvom kolu četvrtfinalne grupe A Lige šampiona sutra dočekuju splitski Jadran

S. K.

07. 03. 2024. u 12:22

POČINjE bitka za Fajnal-for Lige šampiona. Vaterpolisti Novog Beograda u prvom kolu četvrtfinalne grupe A sutra (19.45) na svom bazenu dočekuju splitski Jadran, u čijim su redovima šestorica igrača koji su Hrvatskoj doneli titulu prvaka sveta. Tu je i Luka Bukić, koji je zbog povrede propustio SP. Ipak, naš prvak je na papiru kvalitetniji.

СА НАВИЈАЧИМА ДО ПОБЕДЕ: Ватерполисти Новог Београда у првом колу четвртфиналне групе А Лиге шампиона сутра дочекују сплитски Јадран

miloš vukadinović

Starteg Novobeograđana Živko Gocić ističe da nisu u lakoj situaciji, jer je većina igrača igrala za svoje selekcije na EP i SP. Podsetio je da su se uoči sezone pripremali za Splićanima, da znaju njihove vrlike i mane.

- Oni možda ovaj meč dočekuju u malo boljem raspoloženju, jer je veliki deo njihove ekipe učestvovao u osvajanju evropskog srebra i svetskog zlata sa reprezentacijom Hrvatske, pa će sigurno biti motivisani da nastave u tom pobedničkom ritmu. Ipak, ukoliko budemo dalo svoj maksimum imamo velike šanse za pobedu. Respektujemo ih, ali uz podršku publike možemo da se nadamo dobrom rezultatu - naglašava Gocić.

U grupi su još Pro Reko i Marsej, a prve dve idu na F4, od 5. do 7. juna na Malti.

- Svaka utakmica u ovoj drugoj fazi LŠ nam je jako bitna,jer je važan svaki bod za ono što želimo i zašta se spremamo, a to je F4 - podvlači Nikola Jakšić.

Raspored

PRVO kolo - Grupa A, petak: Novi Beograd - Jadran ST (19.45), Pro Reko - Marselj (Prlainović, 18.00). Grupa B, subota: Barseloneta - Breša (Lazić, 12.30), Ferencvaroš (Mandić) - Olimpijakos (20.30).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata