ILIĆEV VESPREM MORA U OSMINU FINALA: Mađarski velikan u poslednjem kolu grupe B Lige šampiona izgubio od rukometaša Magdeburga

S. K.

08. 03. 2024. u 12:15

VESPREM Momira Ilića i Dragana Pešmalbeka nije uspeo da izbori direktan plasman u četvrtfinale Lige šampiona za rukometaše. Slavni mađarski klub je na svom terenu u poslednjem kolu grupe B posle velike borbe izgubio od Magdeburga sa 30:28. Pešmalbek nije uspeo da se upiše u listu strelaca, a mađarski velikan će se u osmini finala, 27. marta i 3. aprila, sastati sa velikim rivalom Segedom.

ИЛИЋЕВ ВЕСПРЕМ МОРА У ОСМИНУ ФИНАЛА: Мађарски великан у последњем колу групе Б Лиге шампиона изгубио од рукометаша Магдебурга

FOTO: RSS

U ostalim mečevima 14. kola grupe B Celje (Antonijević -) je izgubilo od GOG-a sa 34:30, Visla je bila bolja od Porta (29:28), dok Barsu nije skupo koštao poraz od Monpeljea - 34:37. U četvrtfinale su se direktno plasirali Magdeburg i Barsa, koji su se tako pridružili najboljima iz grupe A: Kilu i Olborgu.

U grupi A nije bilo iznenađenja: Kolštad - Pelister (Borzaš 11) 34:27, Kil - Zagreb (Kos 2) 33:22, PSŽ - Seged 37:33, Olborg - Kijelce 35:25.

Učešće bez osvojenog boda završili su Eurofarm Pelister i Celja, a u nokaut fazu ne idu ni Kolštad i Porto.

U osmini finala, 27. mart i 3. april, sastaju se: Visla - PSŽ. Seged - Vesprem (trener Ilić, Pešmalbek), GOG - Kijelce, Zagreb (Kos) - Monpelje. Četvrtfinale, koje su već izborili Magdeburg, Barsa, Kil i Olborg, igra se 24. aprila i 2. maja. Fajnal-for se igra 8. i 9. juna.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata