AKO ODE MARKO, IDE I MAKS? Situacija u Red Bulu sve napetija, glavna zvezda F1 menja tim

S. R.

11. 03. 2024. u 21:14

VRZINO kolo u "Red Bulu" nikako da se rasplete. Dok na stazi zasad ide sve kao podmazano, Maks Ferštapen je ostvario dominantan trijumf u prvoj trci sezone na VN Bahreina i bio na pol-poziciji na sinoćnoj za VN Saudijske Arabije, u okviru kompanije nema mira.

АКО ОДЕ МАРКО, ИДЕ И МАКС? Ситуација у Ред Булу све напетија, главна звезда Ф1 мења тим

Foto AP

U sukobu menadžmenta "bikova" i šefa tima trenutno najbolje ekipe "cirkusa" Kristijana Hornera, prva zvezda Holanđanin bi vrlo lako mogao da se nađe u redovima ljutog rivala Mercedesa na upražnjenom mestu Luisa Hamiltona koji je potvrdio prelazak u Ferari. Ta spekulacija još više dobija na značaju, jer se sada pod istragom nalazi i specijalni savetnik Helmut Marko koji je imao najveći uticaj na karijeru trostrukog prvaka i najviše agitovao da mu se pruži prilika sa samo 17 godina.

- Imam veliko poštovanje prema Marku. Veoma sam mu lojalan i to jasno znaju svi u ekipi. On je važan deo u mojoj odluci o budućnosti u timu. Po mom mišljenju morao bi da ostane. Helmut je zajedno sa pokojnim Ditrihom Matešićem izgradio imperiju - istakao je Ferštapen za kojeg se šuška da navodno ima klauzulu u ugovoru po kojoj je slobodan u izboru sredine ukoliko Marko napusti tim.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)