PUCA NA SVE STRANE: "Gvozdeni Majk" se sprema za veliki okršaj protiv jutjubera (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2024. u 15:44

Čitava svetska javnost je šokirana vešću da će se odigrati bokserski meč između velikog šampiona Majka Tajsona i jutjubera Džejka Pola koji je zakazan za 20. jul u Teksasu.

ПУЦА НА СВЕ СТРАНЕ: Гвоздени Мајк се спрема за велики окршај против јутјубера (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Od trenutka kada se saznalo i objavilo da će do meča doći, Pol je na meti mnogobrojnih kritika, a glavni razlog za to je što je Tajson čak 31 godinu stariji od njega, i već dugo nije u takmičarskoj formi.

Sudeći po onome što je viđeno na Tajsonovom prvom treningu, čini se da jutjuberu neće biti ni malo lako, iako je možda u fizičkom smislu, u prednosti.

- Ovo je prvi dan. Zabava je tek počela - rekao je Tajson, uz snimak na kojem se vidi da je i te kako uhvatio ritam, i krenuo punom parom sa treninzima.

Ovaj snimak sa treninga obradovao je mnogobrojne navijače slavnog boksera, a ostaje nam da vidimo kako će sve to izgledati u narednim nedeljama.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!