FELER BOLJI OD HAUGANA: Norvežanin "potvrdio" mali kristalni globus

Novosti online

17. 03. 2024. u 20:05

Pobednik poslednjeg slaloma za skijaše je Norvežanin Timon Haugan, koji je slavio u nedelju na završnici Svetskog kupa u Zalbahu. Međutim, centralna ličnost dana bio je Austrijanac Manuel Feler, drugi na nedeljnoj trci, koji je potvrdio osvajanje Malog kristalnog globusa u ovoj disciplini.

ФЕЛЕР БОЉИ ОД ХАУГАНА: Норвежанин потврдио мали кристални глобус

Foto: Profimedia

Haugan je stigao do prve pobede u slalomu u Svetskom kupu uz vreme 1:54.00, a Feler je zauzeo drugo mesto s 40 stotinki zaostatka. Treći je bio Nemac Linus Štraser sa 44 stotinke zaostatka.

Hrvat Samuel Kolega je sa vremenom 1:57,15 zauzeo 18. mesto, a njegov zaostatak za pobednikom iznosi 3,15 sekundi. Nije uspeo da dođe do bodova, s obzirom da u završnici sezone bodove osvajaju samo prvih 15 skijaša.

Foto: Profimedia

U plasmanu skijaša u slalomu Feler je osvojio Mali kristalni globus sa 715 bodova, drugi je Štraser s 526, a na treće se mesto popeo današnji Haugan sa 450 bodova.

Na čelu ukupnog poretka skijaša nalazi se Švajcarac Marko Odermat s nedostižnih 1.902 boda, drugi je njegov sunarodnik Loik Mejar sa 983 boda, dok je treći Feler s 952 boda.

Bonus video BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)