BODOVI IMPERATIV: Vaterpolisti Novog Beograda protiv Marselja u 2. kolu Top 8 faze Lige šampiona

S. R.

18. 03. 2024. u 23:01

VATERPOLISTI Novog Beograda sa bremenom favorita putuju na noge Marselju u drugom kolu grupe A Top 8 faze Lige šampiona. "Vukovi" su i te kako svesni da kiksa ne sme da bude u današnjem susretu (20.00) na Azurnoj obali, na putu ka novom plasmanu na završni turnir na Malti (7-9. jun).

БОДОВИ ИМПЕРАТИВ: Ватерполисти Новог Београда против Марсеља у 2. колу Топ 8 фазе Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

- Očekuje nas najteža utakmica u ovom periodu, jer je ekipa Marselja veoma jak protivnik, odlično selektirana, koju predvodi naš Andrija Prlainović, od koga dosta toga zavisi u njihovoj igri i zato se maksimalno spremamo za veoma teško gostovanje - analazira šef stručnog štaba naše ekipe Živko Gocić.

Novobeograđani će biti lišeni usluga srpskog reprezentativca Đorđa Vučinića zbog povrede ramena.

- Pokušaćemo da uradimo sve ono što je do nas, odnosno da našu igru dovedemo do optimalnog nivoa. Daćemo sve od sebe i nadam se da, ako tako bude bilo, možemo da očekujemo pobedu, jer iako respektujemo Marselj, imamo stvarno dobar tim i verujem da ćemo to i pokazati i na ovom gostovanju u Francuskoj - povukao je Gocić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!