BOKSERSKI SPEKTAL U HALI "ALEKSANDAR NIKOLIĆ": Babić i Kulhulova obeležili takmičenje "Beogradski pobednik - memorijal Branko Pešić

Novosti online

18. 03. 2024. u 22:37

VLADAN Babić i Kristiha Kulhulova najbolji su boskeri na 61. međunarodnom turniru "Beogradski pobednik - memorijal Branko Pešić. Na takmičenju održanom u Hali "Aleksandar Nikolić" svrstan u A kategoriju turnira prema Svetskoj bokserskoj federaciji ugostio je 93 boksera i 35 bokserki iz 16 zemalja sveta, od Bolivije, preko Bangladeša, do Francuske, Rusije, Kipra, Belgije, Kazahstana, Jermenije..

БОКСЕРСКИ СПЕКТАЛ У ХАЛИ АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ: Бабић и  Кулхулова обележили такмичење Београдски победник - меморијал Бранко Пешић

FOTO: Bokserski savez Srbije

U muškom delu turnira održano je 13 borbi, a Babić je u finalu superteške kategorije pobedio Kazahstanca Oizasa Bukaeva 4:0. Na korak do medalje stali su Omer Ametović, koji je poklekao od dvostrukog svetskog šampiona Sanžara Taškenbaeva, a Almir Memić je potučen od Diasa Molžigitova.

Kod dama, održano je 10 borbi, a pehar je pripao Kulhulovoj, koja je bila bolja u finalu u kategoriji do 63 kilograma od Francuskinje Megan de Kler 5:0. Jasmina Nađ je bez borbe došla do zlata, jer joj je meč predala takođe srpska takmičarka Sandra Bril. Ni Dragana Jovanović nije ulazila u ring u finalu, jer joj je susret predala Francuskinja Kaejla Mopin.

Ovaj turnir je bio jedna od poslednjih provera za bokserke i boksere, koji će učestvovati na predstojećem Evropskom prvenstvu za seniorke i seniore. EP će biti održano u hali "Aleksandar Nikolić" od 15. do 29. aprila ove godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)