NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA! Srpski atletski savez produžio saradnju sa "Vodavodom"

Novosti online

21. 03. 2024. u 16:14

SRPSKI atletski savez (SAS) i Kompanija "Vodavoda" produžili su saradnju, a ugovor su potpisali kreator i osnivač brenda Vojin Đorđević i predsednik SAS Veselin Jevrosimović.

НАЈБОЉИ СА НАЈБОЉИМА! Српски атлетски савез продужио сарадњу са Водаводом

Foto SAS/M. Jovanović

Potpisan je i ugovor po kojem će "vodavoda" biti zvanična voda Svetskog prvenstva u krosu 30. marta u Beogradu, a ujedno je i produžena je podrška mladoj srpskoj atletičarki Angelini Topić.


- Brend "Vodavoda" je uz mnoge nacionalne sportove, ali je atletika posebno u mom srcu, jer je "kraljica sportova" i simbol snage izdržljivosti i sportskog duha. Posebna zahvalnost Savezu što možemo da budemo deo svetskih događaja, jer tako globalno promovišemo i naš brend i državu Srbiju - istakao je Đorđević, napominjući da mu je posebno drago to što je njegova kompanija uz Angelinu Topić, koja ima "veliki talenat i potencijal za najveće domete".

Jevrosimović se zahvalio Đorđeviću i njegovoj kompaniji zbog toga što je godinama uz atletiku:

- Ovo je pravi primer kako jedna velika kompanija sponzoriše atletiku kao bazični sport, a mi smo se već odužili rekordnim brojem medalja i tek ćemo se odužiti. Mogu da kažem da je "vodavoda" zvanična voda srpske atletike.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku