KRAJ ZA LEGENDU: Cela Slovenija će biti na nogama, ali ne zbog Luke Dončića

Novosti online

22. 03. 2024. u 10:10

Kroz samu istoriju ski-skokova, uvek je bilo nekog Slovenca u vrhu, godinama je porodica Prevc ta koja daje ono najbolje ovom sportu, a sada će onaj najstariji među njima da se penzioniše.

КРАЈ ЗА ЛЕГЕНДУ: Цела Словенија ће бити на ногама, али не због Луке Дончића

Foto: Profimedia

Još jednom ćemo gledati Petera Prevca na Planici. Biće gotova velika, velika karijera u nedelju, kada se on bude opraštao, a sada je uspeo da prođe kvalifikacije za to poslednje individualno skakanje u sezoni. 

Na poslednjim kvalifikacijama za ski-skokove ove sezone pobedio je drugi u generalnom plasmanu Rjoju Kobajaši sa skokom od 230 metara. Imao je 0,6 bodova više od Pjotra Žie sa 241 metrom, a treći je bio Danijel Huber. Peter Prevc je na kraju završio kao deseti.

Peter Prevc je kraj svoje karijere najavio nešto ranije, ali niko se nije nadao da će i taj dan doći brzo.

Biće to kraj jedne velike karijere. Mnogi Slovenci su se opraštali, možda su nečije priče bile interesantnije i dirljivije, ali Slovenija nije imala boljeg sportistu od njega.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku