MAKSIMUM ZA POBEDU: Vaterpolisti Novog Beograda protiv najbolje ekipe u Evropi Pro Reka u TOP 8 faze Lige šampiona

S. R.

01. 04. 2024. u 19:33

DERBI za prvo mesto. Pokušaće vaterpolisti Novog Beograda večeras (19.45) u meču treće runde top 8 faze Lige šampiona na domaćem bazenu "11. aprila" da ostvare trijumf protiv favorizovanog rivala. Pobedom bi vrata za plasman na fajnal-for (6-8. jun) na Malti bila širom otvorena.

МАКСИМУМ ЗА ПОБЕДУ: Ватерполисти Новог Београда против најбоље екипе у Европи Про Река у ТОП 8 фазе Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

- Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom. Pro Reko je ekipa koja dominira poslednje tri godine i to ne samo u Italiji, već i u Evropi. Tri puta uzastopno su osvajali titulu šampiona Starog kontinenta, a ove sezone su još dodatno pojačali svoj sastav - ističe strateg "vukova" Živko Gocić.

Posle napornog regionalnog turnira vremena za predah nema.

- Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadranske lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sa da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum. To je ono što uvek tražim i na čemu insistiram kod igrača. Ako tako bude, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu - podvlači Gocić, koji je ističe da ima sitnih kadrovskih problema.

U drugom meču trećeg kola A grupe top 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak od 19.00, Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marselja. n

Raspored

TREĆE kolo druge faze Lige šampiona - grupa A: Jadran ST - Marselj (19.00), Novi Beograd - Pro Reko (19.45). Tabela: Pro Reko 6, Novi Beograd 6, Jadran ST 0, Marselj 0 bodova.

Grupa B, sreda: Barselona - Ferencvaroš (19.30), Breša - Olimpijakos (20.00). Tabela: Ferencvaroš 6, Barseloneta 3, Olimpijakos 3, Breša 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S