NAJLEPŠI POTEZ DANA: Konj je krenuo da uleće među bicikliste usred njihove trke, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2024. u 20:35

Trka preko Ardena dovela je do jedne nestvarne scene.

НАЈЛЕПШИ ПОТЕЗ ДАНА: Коњ је кренуо да улеће међу бициклисте усред њихове трке, а онда се десило - ово (ВИДЕО)

Tviter printskrin

Biciklisti se ponekad susreću sa neočekivanim dešavanjima tokom nadmetanja na otvorenom, a tako je bilo i u vikendu za nama.

Tokom pomenute trke, odnekud se pojavio konj - i počeo da galopira za biciklistima, preteći da uleti među njih i povredi ih.

Iako su oni pojačavali tempo, četvoronožac nije posustajao, a onda je na scenu stupio junak ove priče.

Belgijanac Lars Danijels je, ne odustajući od vožnje bicikla, uspeo da zauzda konja i spreči da se ova nesvakidašnja situacija pretvori u tragičnu.

Evo kako je to učinio:

- Ja, zapravo, imam određenog iskustva sa konjima - rekao je Danijels posle trke, dodajući: - Kao mališan, odrastao sam pored jedne škole jahanja, a čak i danas odlazim na nadmetanja u konjičkim skokovima i imam prijatelje koji jašu vrlo često.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju