"SVE SMO RADILI KAKO TREBA, START JE BIO ODLIČAN, TRKA NIKAD BOLJA": Ferstapen prezadovoljan uspehom

Novosti online

07. 04. 2024. u 12:05

Aktuelni šampion Formule 1, vozač Red Bula, Maks Ferstapen, bio je zadoviljan pobedom na Velikoj nagradi Japana.

СВЕ СМО РАДИЛИ КАКО ТРЕБА, СТАРТ ЈЕ БИО ОДЛИЧАН, ТРКА НИКАД БОЉА: Ферстапен презадовољан успехом

Foto: Profimedia

Trostruki svetski šampion je na „Suzuki“ slavio treću godinu zaredom i tako upisao 57. pobedu u karijeri. Holandski automobilista je zabeležio treći trijumf ove sezone i uspeo da se nađe na pobedničkom postolju posle svake trke koju je završio.

- Bilo je jako dobro. Start je bio presudan i to što smo ostali na čelu, potom je bolid bio sve bolji tokom trke. Sve je prošlo u najboljem redu, baš kako bi i trebalo. Prosto, trka nije mogla da bude bolja -  rekao je Ferstapen.

Nije krio sreću posle pobede i završene trke, podići će još jedan peha u nizu. Ostaje mali žal što to nije postigao i u Australiji, ali ga je nažalost bolest sprečila.

- U prethodnoj trci smo napravili kiks (odustajanje u Australiji), ali sam veoma srećan zbog nove pobede. Publika je bila sjajna. Lepo mi je bilo što smo svi na krju trke srećni i nasmejani - rekao je Ferstapen.

Maks Ferstapen na čelu generalnog plasmana sada ima 77 bodova, Serhio Peres ga prati u stopu sa 64, dok je iza njih na trećoj poziciji Šarl Lekler sa 59 bodova.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata