"UŽIVAĆEMO U UTAKMICI SA VELIKIM PROTIVNIKOM": Vaterpolisti Zvezde izlaze na megdan Jugu

Novosti online

08. 04. 2024. u 21:05

U Crvenoj zvezdi su odmah posle žreba za četvrtfinale Evrokupa rekli da je Jug gotovo sigurno najteži mogući rival sa kojim će u utorak, 9. aprila, u Dubrovniku sa početkom od 20 časova pokušati da ostvare što bolji rezultat u prvoj utakmici, kako bi zadržali šanse za konačan uspeh u revanšu 27. aprila u Beogradu.

УЖИВАЋЕМО У УТАКМИЦИ СА ВЕЛИКИМ ПРОТИВНИКОМ: Ватерполисти Звезде излазе на мегдан Југу

Foto: Profimedia

- Gajim veliko poštovanje prema Jugu, prema istoriji, uspesima i sadašnjem sastavu. Nisu slučajno među osam najboljih, težak rival koji sa pravom ima šampionske ambicije u ovom takmičenju - rekao je trener Crvene zvezde Filipović.

Vaterpolisti Zvezde je u ponedeljak u pre podnevnim satima stigli su u Dubrovnik, gde su u posle podnevnim satima odradili trening.

- Kompletni smo, zdravi i spremni za ovaj duel. Uživaćemo u utakmici sa velikim protivnikom, daćemo sve od sebe. Jug ima adute u iskusnim Jokoviću i Popadiću, talentovanima Žuveli i Buriću. Nema kažnjenog Lazića. Nedavno smo igrali u Regionalnoj ligi. Vodili smo 12:11, izgubili 12:13. Možemo da im se suprotstavimo. Sreća je da se revanš igra u Beogradu. Želja je da izborimo rezultat koji nas ostavlja u igri -rekao je Filipović.

Zna se ko je Jug u svetskim vaterpolo okvirima. Uvek kvalitetan, vaterpolo je zaštitni znak Dubrovnika. Konačno "gospari“ su ostali Zvezdi u prelepom sećanju jer je jedinu titulu prvaka Evrope beogradski sastav osvojio, pobedivši u finalu Jug na Banjici 2013. godine.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu