VILAGOŠ PRVA ZVEZDA! Sportska porodica TSC iz Bačke Topole osnovala i atletski klub

Novosti online

15. 04. 2024. u 22:50

TSC iz Bačke Topole neće biti preoznatljiv samo po fudbalskom klubu, već i po atletskom. U novoformiranom klubu najveća zvezda je jedna od naših najtalentovanijih atletičarki, Adriana Vilagoš.

ВИЛАГОШ ПРВА ЗВЕЗДА! Спортска породица ТСЦ из Бачке Тополе основала и атлетски клуб

FOTO: SAS

Vilagošava je juniorska svetska i evropska šampionka u bacanju koplja, a ima i srebro sa seniorskog EP u Minhenu. Adriana je nedavno oborila državni rekord u konkurenciji mlađih seniorki (62,96 m) i trenutno je druga na svetskoj listi. Osim nje članice AK TSC postale su Bede Borbala i Virag Bači.

- Zahvaljujem se na obezbeđenim uslovima, što je jedna od najvažnijih stvari za moju disciplinu. Nadam se uspešnoj saradnji i da će atletika jednog dana zablistati u Bačkoj Topoli - istakla je na promociji Adirana Vilagoš, koja se nada da će se plasirati na Olimpijske igre u Parizu.

TSC u svojoj porodici osim muškog i ženskog fudbalskog kluba, ima i stonoteniski, od juče atletski i planira formiranje teniskog.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)