JEDINSTVO JURI TRIPLU KRUNU: Odbojkašice iz Stare Pazove u prvom meču finala plej-ofa Superlige sutra dočekuju TENT iz Obrenovca

S. K.

17. 04. 2024. u 12:39

NOVI sudar odbojkašica Jedinstva i TENT-a. Dve naše najbolje ekipe sutra (19.00) u Staroj Pazovi počinju bitku za titulu. Ove sezone u međusobnim susretima uspešnije su bile pulenke Jove Cakovića, ali i Obrenovčanke veruju da je vreme da nadmudre aktuelne šampionke.

ЈЕДИНСТВО ЈУРИ ТРИПЛУ КРУНУ: Одбојкашице из Старе Пазове у првом мечу финала плеј-офа Суперлиге сутра дочекују ТЕНТ из Обреновца

https://liga.ossrb.org

Jedinstvo, koje je osvojile Superkup i Kup Srbije, juri triplu krunu.

- Lep je osećaj kada se sav ovaj rad i dobre partije valorizuju ulaskom u finale. Nema lakih finala, najvažnije je da devojke budu u dobroj formi, da imaju dobru energiju. Mi smo kao ekipa, da ne budem prepotentan, naučili da pobeđujemo. I prošle i ove sezone igrali smo dobro i mislim da smo mnogo napredovali. Biću zadovoljan ako u odnosu na polufinale podignemo igru za nijansu - pričao je proteklih dana za sajt OSS trener Jedinstva Jovo Caković.

Igračice iz Stare Pazove su ove sezone u finalu Kupa savladale TENT sa 3:2, a u prvenstvu sa 3:2 i 3:1.

- Igramo svaka tri dana, umorne smo, ali želja uvek presuđuje kod nas. Pokušaćemo da osvojimo triplu krunu. Nadam se najboljim partijama, kao i da smanjimo padove u igri. Protivnik je jako kvalitetan, tako da moramo da pružimo naš maksimum - ističe primač Branka Tica.

Strateg TENT-a Igor Žakić nada se da njegove devojke mogu da savladaju Jedinstvo:

- One su nam stari dužnici. Motivisani smo, nadam se dugoj seriji i dobroj odbojci. Samopouzdanje nam raste iz meč u meč. Spremni smo za finale, jer dobro znamo protiv koga igramo, šta moramo da pružimo. Nadam se da ćemo u tome uspeti, bez obzira na to koliko smo se potrošili na utakmici sa Železničarem.

Finale plej-ofa

18. 4. - Jedinstvo SP - TENT 19.00

21. 4. - TENT - Jedinstvo SP 19.00

24. 4. - Jedinstvo SP - TENT 19.00

27. 4. - TENT - Jedinstvo SP*

30. 4. - Jedinstvo SP - TENT*

* Eventualna četvrta i peta utakmica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača