SKANDAL U LESKOVCU! Igrači Zvezde napustili teren usred meča (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2024. u 08:06

Utakmica 2. kola plej-auta rukometne Superlige između „Dubočice 54“ i Crvene zvezde prekinuta je u 44. minutu pri rezultatu 25:22 za domaći tim.

СКАНДАЛ У ЛЕСКОВЦУ! Играчи Звезде напустили терен усред меча (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U tom trenutku došlo je do grubog faula i isključenja igrača domaćeg tima, kao i gostujućeg zbog prigovora. Gostujući igrači se nikako nisu složili sa tom odlukom, a prednjačio je Panovski, koga su saigrači držali da ne uđe u žešće rasprave sa sudijama. Nakon toga, gostujući tim se povukao sa terena.

Kako se u predviđenom roku nisu vratili na teren, sudije su odsvirale kraj. Do tog trenutka publika je gledala čvrstu i neizvesnu utakmicu u kojoj su Leskovčani imali blagu prednost, ali je bilo perioda i u prvom delu kada su gosti uspevali da povedu.

Leskovačka publika je na kraju bila i zbunjena reakcijom gostiju, jer ništa do tog trenutka nije ukazivalo na neki veći problem.

U ime gostiju Ognjen Kajganić je rekao da nema nikakve zamerke na RK „Dubočica 54“ i čestitao na pobedi.

- Ne pamtim kada je ekipa povučena sa terena. Ovo je jednom moralo da se dogodi, da pukne i da se kaže dosta ovakvom ponašanju sudijske organizacije. Mi više nećemo da trpimo njihovo vređanje našeg trenera, kao i nadmeno i bezobrazno ponašanje tokom utakmice. Ne znam kakve oni sankcije imaju, možda imaju 10, 20, 30 dana da ne sude. Mi smo profesionalci i živimo od ovoga. Više puta tokom utakmice sam rekao delegatu da, ako se nastavi ovako nešto, što je sa ovim sudijskim parom još od pretprošlog kola sa „Jugovićem“ u Kaću bilo, da ćemo povući ekipu. Svaka ekipa ima pravo da igra onako kako želi, ali i kako se dopusti od strane sudija. Ja mislim da smo mi nastavili ovu utakmicu da bi bilo i crvenih i plavih kartona sa obe strane. Ovo je bila moja odluka i nadam se da će se malo više pričati o ovome, da će biti neke promene u organizaciji, u šta sumnjam. Moramo da prestanemo sa vređanjima, sa bahatim ponašanjem, ali i da se na neki način profesionalizuje posao sudija. Da i njima to bude jedini izvor prihoda, pa da vide kako je nama. Mi nemamo pravo da se žalimo ni na šta i ni na koga, a oni mogu da rade šta hoće. Oni su tu zbog nas, a nismo mi tu zbog njih. Žao mi je što je došlo do prekida, verujem da nema zle namere, ali ove stvari se dešavaju često. Ne bih voleo da učestvujem u tome.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!