KAKVA KLOPKA RUSA! Šef Olimpijskog komiteta se žestoko upecao, ceo svet mu se smeje (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2024. u 11:58

Ruski prankeri Vladimir Kuznjecov (poznat kao Vovan) i Aleksej Stoljarov (poznat kao Leksus), koji su se proslavili zbog veštine da izvuku poverljive informacije od vodećih političara širom sveta, prevarili su i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomasa Baha.

КАКВА КЛОПКА РУСА! Шеф Олимпијског комитета се жестоко упецао, цео свет му се смеје (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Oni su ga naterali da se pomoli „herojima afričkog kontinenta, svetim Vovanu i Leksusu“ da se spreče Igre prijateljstva u Rusiji.

Leksus je putem video-veze razgovarao sa Bahom i potpredsednikom Evropske komisije Margaritisom Shinasom kojima se predstavio kao visoki afrički zvaničnik. On im je rekao da se u njegovoj zemlji praznuju „Sveti Vovan i Leksus“.

- Oni su heroji kontinenta i bilo bi dobro ako biste ponovili ovu (molitvu) - rekao je pranker, nakon čega je stavio ruku na grudi. Bah je ponovio taj gest i pročitao molitvu u čast „svetaca“.

- Obraćam se tebi, Bože, da mi pomogneš: pomozi mi da donesem ispravnu odluku. Sveti Vovane i Leksusu, pomozite mi da donesem ispravnu odluku kako bi sprečili te Igre prijateljstva - rekao je Leksus za kojim su sve od reči do reči ponovili Bah i Shinas.

Shinas je nakon „molitve“ rekao: „Odlično, sada, kada imamo božansko nadahnuće, ništa ne može poći po zlu“.

Podsećanja radi, ranije je Međunarodni olimpijski komitet (MOK) pozvao sportiste i vlade da ne učestvuju na Igrama prijateljstva koje će biti održane od 15. do 29. septembra 2024. godine u Moskvi i Jekaterinburgu.

BONUS VIDEO BLICKRIG ZVEZDE: Hvang duplirao prednost crveno-belih u Ivanjici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka