SRBIJA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST! Kik-bokseri blistali u Bugarskoj

Novosti online

23. 04. 2024. u 10:27

Srpski kik-bokseri ponovo su blistali na međunarodnoj sceni. Posle fantastičnih rezultata na Evropskom kupu u Sarajevu, gde su osvojene čak 62 medalje, ovoga puta na Top ten evropskom kupu u Plovdivu takmičenje su završili sa 12 odličja, od čega pet zlatnih, tri srebrna i četiri bronzana.

СРБИЈА НЕ МОРА ДА БРИНЕ ЗА БУДУЋНОСТ! Кик-боксери блистали у Бугарској

Foto: Kik boks savez

"Konkurencija je bila zaista žestoka, bio je veliki broj učesnika, a svi naši takmičari su ostavili veoma dobar utisak. Koliko je bilo teško na ovom takmičenju najbolje govori podatak da je do zlatne medalje u pojedinim kategorijama trebalo pobediti i četiri meča", rekao je selektor kik-boks reprezentacije Srbije Siniša Vladimirović.

Zlatne medalje u Bugarskoj osvojili su Jovan Sekulić, Uroš Krstić, Petar Dinić, Dušan Žeravoć i Maša Damjanović. Srebrom su se okitili Stevan Sekulić, Uroš Nešković, Veljko Mitrović, dok su do bronze stigli Marko Mijajlović, Milica Despotović, Mihailo Veljković i Nikola Lončar.

"Svi naši takmičari prikazali su izuzetnu borbenost, ali i visok nivo fizičke pripremljenosti. Većina njih je nastupala i pre samo sedam dana na turniru u Sarajevu, ali veoma dobro su podneli sve fizičke napore. Bila je ovo odlična priprema za sve ono što nam predstoji i sjajna prilika za sticanje iskustva. Mogu samo da konstatujem da smo veoma zadovoljni postignutim rezultatima", zaključio je Vladimirović.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)