MANDIĆ STREPI ZA FAJNAL-FOR LIGE ŠAMPIONA: Vaterpolisti Ferencvaroša u četvrtom kolu grupe B u Atini izgubili od Olimpijakosa sa 10:8

S. K.

24. 04. 2024. u 12:52

FERENCVAROŠ Dušana Mandića nije uspeo da nastavi pobednički niz i osigura plasman na Fajnal-for Lige šampiona za vaterpoliste na Malti. Popularni "Fradi" je u četvrtom kolu grupe B druge faze u Atini izgubio od Olimpijakosa sa 10:8 (1:1, 4:1, 3:3, 2:3). Sada mađarski i grčki prvak dele prvo mesto sa 9 bodova.

МАНДИЋ СТРЕПИ ЗА ФАЈНАЛ-ФОР ЛИГЕ ШАМПИОНА: Ватерполисти Ференцвароша у четвртом колу групе Б у Атини изгубили од Олимпијакоса са 10:8

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli sa Pireja su meč prelomili u drugoj četvrtini, u poslednjoj su vodili sa 10:6. Mandić je dva puta nadmudrio golmana Bijača. Situaciju u grupi je zakomplikovala Barseloneta, koja je u Breši preslišala osvajača Kupa Italije sa 12:5 (3:2, 4:1, 2:0, 3:2). Blistao je Munariz sa četiri pogotka, a dva je dodao Sunahaja. Kod neraspoloženog domaćin naš Đorđe Lazić se nije upisao u listu strelaca. Inače, Breša je i dalje bez bodova, tako da nema šanse da izbori F4.

Mnogo toga biće jasnije posle petog kola, 3. maja, kada Ferencvaroš dočekuje Brešu, a Barseloneta Olimpijakos. Ukoliko se tada ne reši dilema, odluka o učesnicima fajnal-fora na Malti pašće 13. maja kada će "Fradi" da ugosti Barselonetu, a Olimpijakos Brešu.

Podsetimo, vaterpolisti Novog Beograda večeras (19.00) u Splitu igraju sa Jadranom. Pobeda im je, uz trijumf Pro Reka nad Marseljom donosi plasman na završni turnir.

Raspored

ČETVRTO kolo Lige šampiona za vaterpoliste - grupa B: Olimpijakos - Ferencvaroš 10:8, Breša - Barseloneta 5:12. TABELA: Olimpijakos 9, Ferencvaroš 9, Barseloneta 6, Breša 0 bodova.

Grupa A: Jadran ST - Novi Beograd (19.00), Marselj - Pro Reko (20.00). TABELA: Pro Reko 8, Novi Beograd 7, Marselj 3, Jadran ST 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!