NOVI SKANDAL: Suspendovan svetski šampion

Novosti online

24. 04. 2024. u 14:20

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između septembra 2022. i juna 2023. godine.

НОВИ СКАНДАЛ: Суспендован светски шампион

Foto: Profimedia

To je objavila Francuska antidoping agencija (AFLD). Ova suspenzija dolazi nakon što je Bos u decembru 2023. godine objavio da se povlači, nekoliko meseci pre Olimpijskih igara u Parizu. On je odlučio da se povuče nakon operacije tetive desne butine.

Foto: Profimedia

Bos je 2019. godine osuđen na novčanu kaznu od 1.000 evra zbog tuče u pijanom stanju u avgustu 2017. godine, tokom koje je zadobio povredu lica.

Pre svetske titule, Bos je zauzeo četvrto mesto na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016, a na OI u Tokiju 2021. nije uspeo da se plasira u finale.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)