JOVIĆ NAJAVIO NOVA IMENA: Tekvondo nastavlja da razvija mlade talente

Novosti online

25. 04. 2024. u 13:19

Tekvondo trener Dragan Jović izjavio je danas da će reprezentacija Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Beogradu nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi.

ЈОВИЋ НАЈАВИО НОВА ИМЕНА: Теквондо наставља да развија младе таленте

FOTO: D. Milovanović

EP u tekvondu će biti održano od devetog do 12. maja u Hali jedan Beogradskog sajma. Na EP će učestvovati ukupno 595 seniora i 167 paratekvondista iz cele Evrope.

U sali tekvondo kluba "Galeb" u Beogradu uspešno su održane pripreme paratekvondo i seniorske reprezentacije za predstojeće EP.

 - Na EP ćemo nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi, sa prosekom od 20 godina i nemerljivom ambicijom da nastavimo da gradimo nasleđe uspeha koje smo započeli sa Milicom Mandić, Tijanom Bogdanović, Nadicom Božanić… i da budemo vetar u leđa mladoj Aleksandri Perišić, koja će nas predstavljati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu - rekao je Jović.

Jović je trostruki najbolji tekvondo trener sveta i osnivač Tekvondo kluba "Galeb".

 - Hvala svim takmičarima, trenerima i saradnicima na predanosti i radu koji su uložili u pripreme. Nastavljamo napred sa ogromnim samopouzdanjem i odlučnošću da ostvarimo svoje ciljeve - dodao je Jović.

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača