NOVA ZLATNA MEDALJA ZA SRBIJU: Jovan Nikolić šampion Evrope u boksu (FOTO)

Novosti online

28. 04. 2024. u 20:58

MLADI srpski bokser Jovan Nikolić osvojio je titulu prvaka Evrope, pošto je ove nedelje u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 71 kg, savladao Gruzijca Eškerhana Madijeva 4:1.

НОВА ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА СРБИЈУ: Јован Николић шампион Европе у боксу (ФОТО)

FOTO: BSS / Emilija Jovanović

Nikolić je nošen podrškom sa tribina u hali "Aleksandar Nikolić" preokretom u trećoj rundi doneo prvo zlato muškom timu Srbije na šampionatu.

Najsjajnije odličje na Prvenstvu Evrope 2024. za Srbiju u muškoj konkurenciji osvojio je mladić velikog i nežnog srca, sa barutom u rukama i profesorskim znanjem plemenite veštine. Nikolić je pokazao da je rođen za velika dela kroz sve mečeve na ovom takmičenju, ali i protiv Gruzijca Eškerhana Madijeva u samoj borbi za zlato. Intoniranje himne "Bože pravde" u znak trijumfa i osvojenog zlata za Srbiju na šampionatu "Starog kontinenta" izborio je u fantastičnom meču, praćenom frenetičnim navijanjem domaće publike.

Srpski muški tim na ovom šampionatu osvojio je i šest bronzi - Rade Joksimović, Omer Ametović, Almir Memić, Vahid Abasov, Veljko Ražnatović i Sadam Magomedov.

BONUS VIDEO: Himna Srbije kojom je završena svečanost otvaranja Evropskog bokserskog prvenstva u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)