PRVENSTVO DRŽAVE: Niški kik-bokseri najbolji u Lazarevcu

Novosti online

20. 05. 2024. u 11:07

Prethodnog vikenda u Lazaravcu održano je državno prvenstvo u lou-kiku u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama, kao i seniorski šampionat Srbije u kik-lajtu, jedinoj disciplini kik-boksa na tatamiju.

ПРВЕНСТВО ДРЖАВЕ: Нишки кик-боксери најбољи у Лазаревцу

Foto: Kik Boks savez

Uz učešće ukupno 277 takmičara iz čak 67 klubova, najuspešniji je bio Kik-boks klub Niš sa pet zlatnih, dve srebrne i dve bronzane medalje. Kik-bokseri Batajnice bili su drugi sa četiri zlata, dva srebra i tri bronze, dok je treće mesto pripalo Kik-boks klubu Bor sa četiri zlata i jednim srebrnim odličjem.

„Takmičenje je bilo veoma uzbudljivo i ljubitelji kik-boksa su u dvorani Kolubara u Lazarevcu imali šta da vide. Čestitao bih domaćinima na odličnoj organizaciji šampionata, jer ovo je bila odlična promocija kik-boksa“, rekao je predsednik Kik-boks saveza Srbije Duško Basrak i potom dodao:

„Imali smo izuzetno masovno takmičenje, i to je od izuzetnog značaja jer iz široke baze takmičara uz kvalitetan rad i naše iskustvo taj kvantitet možemo da pretočimo u kvalitet kako bismo i u budućnosti sa velikih takmičenja donosili medalje. Nastavljamo sa sprovođenjem našeg plana i programa, a trenutno fokus je na što boljoj pripremi reprezentacije za učešće na Balkanskom prvenstvu koje se od 31. maja do 2. juna održava u Crnoj Gori“, zaključio je Basrak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata