TIJANA BOGDANOVIĆ SE VRAĆA TAKMIČENJIMA: Na druženju sa mališanima dvostruka osvajačica medalja rekla da planira povratak

S.Rajić

24. 05. 2024. u 15:02

DRUŽENjE budućih šampiona sa sadašnjim prvacima. U organizaciji TK "Galeb" juče je priređen događaj, koji je privukao veliki broj dece i njihovih roditelja. Ovo je bila jedinstvena prilika da se najmlađi upoznaju sa osnovama ovog sporta. Mališani su slušali i učili od legendarne Milice Mandić, Tijane Bogdanović, Nadice Božanić, Vanje Stanković, Andree Bokan i Leva Korneeva.

ТИЈАНА БОГДАНОВИЋ СЕ ВРАЋА ТАКМИЧЕЊИМА: На дружењу са малишанима двострука освајачица медаља рекла да планира повратак

FOTO: M. Vukadinović

- Videti ovoliko zainteresovane dece i roditelja kako se upoznaju sa našim šampionima i željno upijaju osnovna znanja o našem sportu je izuzetno inspirativno. Naš cilj je da promovišemo zdrav način života i važnost bavljenja sportom od ranog uzrasta. Verujem da će mnogi od ovih mališana postati budući šampioni - rekao je osnivač sada već čuvenog kluba "Galeb" i trostruki najbolji trener sveta Dragan Gale Jović

Među demonstratorima bila je i Tijana Bogdanović. Dvostruka olimpijska osvajačica medalja, nije krila zadovoljstvo što je događaj okupio veliki broj dece.

- Ovo je sjajna akcija i odlična prilika za mališane da se upoznaju sa sportom. Kada sam ja započinjala da se bavim taekvondom, ovakih događaja nažalost nije bilo. Isto tako, nije bilo ni previše idola i nekoga na koga sam mogla da se ugledam. Zahvalna sam što sam ja sada uzor, pored Milice Mandić, Dragana Jovića i ostalih takmičara najmlađima. Sigurna sam da su uživali, baš kao što sam i ja u radu sa njima - istakla je srebrna olimpijka sa Igara u Riju 2016, i bronzana pre tri godine u Tokiju.

Tijana: Vraćam se!

DUGO nije bila Tijana Bogdanović u takmičarskom pogonu, međutim, to će se promeniti u drugoj polovini 2024.

- Nisam jedno vreme bila u takmičarskom ritmu, uzela sam mali predah. Ipak, volim sport, salu, često dođem i prijatno se osećam. Uvek mi je drago da sam deo taekvondo zajednice. Trenutno sam u pripremnom periodu, trebalo bi da imam neki turnir do kraja godine. Planiran je trening kamp u Vrnjačkoj Banji u avgustu - kaže za "Novosti" Bogdanovićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata