VRANJANCI OSTALI U SUPERLIGI: Puleni Đorđa Teodorovića u revanš meču baraža u finišu slomili otpor Goča iz Vrnjačke banje

Novosti online

26. 05. 2024. u 14:12

RUKOMETAŠI Vranja i u narednoj sezoni igraće u Superligi Srbije. Puleni Đorđa Teodorovića su u revanš meču baraža za ulazak u elitu na svom terenu savladali Goč sa 27:21 (14:12) i tako nadoknadili minus iz Vrnjačke banje - 32:36.

ВРАЊАНЦИ ОСТАЛИ У СУПЕРЛИГИ: Пулени Ђорђа Теодоровића у реванш мечу баража у финишу сломили отпор Гоча из Врњачке бање

Foto: Profimedia

Vranjanici su otpor gostiju slomili u finišu meča. Na krilima svojim 1.200 navijača uspeli su u poslednjih osam minuta stignu do željene pobede koja ih je ostavila u društvu najboljih. Igrači Goča su bili egal sve do 46. minuta (20:20), a u 52. su imali zaostatak od dva gola - 21:23. Međutim, domaćin je tada podigao "zid", na golu je briljirao MVP meča Mladen Španjević, a serijom 4:0 slomili su otpor žilavih gostiju.

Golove za Vranje postigli su: Rakić 7, Vasić 6, Dimitrijević 4, Čelica 3, Milovanović 3, Petrović 2 Čekić 1, Prštalo 1, a za Goč: Alavanja 5, Čolović 5, Bošković 3, Ilijin 3, Mrda 2, Medić 2 i Antić 1.

Podsetimo, društvo najboljih napustili su Ub i Proleter, a novi članovi su: Kolubara iz Lazarevca i Rudar iz Kostolca.

Inače, večeras (19.00) se u Šapcu u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa sastaju Mealoplastika i Vojvodina. Novosađani su vode sa 1:0 u pobedama.

Plasman ostalih: 3. Partizan, 4. Dinamo, 5. Dubočica, 6. Crvena zvezda, 7. Radnički, 8. Obilić, 9. Jugović i 10. Vranje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)