"ORLOVI" NA MEGDAN ARGENTINCIMA: Odbojkaši će u Rosariju odigrati dva prijateljska meča sa "gaučosima"

S. K.

29. 05. 2024. u 15:34

ODBOJKAŠI će pokušati da pronađu pobednički ritam u Argentini. "Orlovi" će do turnira Liga nacija u Otavi trenirati i odigrati dva prijateljska meča, 30. i 31. maja, u Rosariju protiv "gaučosa". Potom se sele u Kanadu, gde će od 5. do 10. juna odmeriti snage sa Holandijom, SAD, Argentinom i Kanadom.

ОРЛОВИ НА МЕГДАН АРГЕНТИНЦИМА: Одбојкаши ће у Росарију одиграти два пријатељска меча са гаучосима

Foto: Profimedia

Podsetimo, Kovačević i drugovi su slabo odigrali prvi turnir u Rio de Žaneiru, ostvarili su jednu pobedu i tri poraza, izgubili preko 24 boda, zbog čega su na svetskoj rang-listi sa devetog pali na 11 mesto, a za trenutno devetom Kubom zaostaju 22,66 bodova. Zato im je neophodno da u Otavi nadmaše sebe i ostvare što više pobede. Samo tako mogu da se nadaju plasmanu na Olimpijske igre u Parizu.

- Ovde smo na poziv Argentinaca, odigraćemo dva meča i nadam se da ćemo imati dobre uslove za treniranje. I dalje smo veoma utučeni posle poraza od Nemačke, koja nam je dosta umanjila šanse u borbi za plasman na Olimpijske igre u Parizu. Ali, kao reprezentacija Srbije imamo obavezu da se borimo do kraja. Zato ćemo učiniti sve da ove dve utakmice sa Argentinom iskoristimo što bolje možemo kako bismo što spremniji otišli u Otavu. Potrudićemo se i da budemo bolji nego u prethodnom periodu - ističe za sajt OSS Igor Kolaković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje