BEZ POMOĆI DRŽAVE MEDALJE NE BI BILE MOGUĆE: Tijana Bogdanović - Mi smo jedna od retkih zemalja koja ima novčane nagrade za svetska takmičenja

Novosti online

30. 05. 2024. u 22:58 >> 22:58

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je specijalne emisije TV Pink, gde je govorio i o sportskim temama.

БЕЗ ПОМОЋИ ДРЖАВЕ МЕДАЉЕ НЕ БИ БИЛЕ МОГУЋЕ: Тијана Богдановић - Ми смо једна од ретких земаља која има новчане награде за светска такмичења

Foto: Printskrin TV Pink

Proslavljena srpska tekvondoistkinja govorila je o velikoj podršci države i predsednika Aleksandra Vučića sportu. 

- Za mene je velika čast predstavljati svoju zemlju Srbiju na najvećim prestižnim takmičenja poput Evropskih, Svetskih prvenstava i  Olimpijskih igara. Osvojila sam mnogo medalja. Hoću da kažem da bez pomoći države i predsednika Aleksandra Vučića te medalje zaista ne bi bile moguće, ne samo moje, već i sportista iz drugih sportova. Sportisti mogu bezbrižno da treniraju i da znaju da će neko naš trud uvažiti rekla je Bogdanovićeva i dodala: 

- Mi smo jedna od retkih zemalja koja ima novčane nagrade za svetska takmičenja, kao i jedne od najvećih nagrada za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Baš iz tog razloga želim da podržim celu ovu stvar i verujem u sve što naš predsednik radi i iz tog razloga sam odlučila da uđem u politiku - rekla je Tijana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se Tijani na lepim rečima i dodao da je oduševljen zbog podrške proslavljenih sportista. 

- Kada smo imali teške trenutke kada su neki hteli da zloupotrebe zemlju, kada je bilo teško i kada su neki okretali glavu, kada je malo nas smelo da govori, tada je Ana pokazala veliku hrabrost, o Milošu neću da govorim to kod nas ide bratski, ali Ana me iznenadila svojom hrabrošću u tim trenucima. Nije bio lak trenutak, negde u decembru mesecu, kada je bilo teško, kad su se mnogi sakrivali i okretali glavu, Tijana je bila dovoljno hrabra i slobodna da kaže "ja bih htela da budem tu sa vama i da sa vama radim". To mnogo govori o njoj, između ostalog zašto je bila uspešna. U tekvondou nam je uz Milicu Mandić dovodila najviše medalja. Dogovarali smo se kako da im napravimo trening centar, ali ona je rekla nešto što nisam zaboravio, nešto što ljudi u Srbiji nikada neće da kažu, a zbog čega sam toliko srećan, rekla je "hvala državi za sve što nam je uradila". Pokazala je veliku lojalnost. Janko Tipsarević, Dejan Tomašević i mnogi drugi koji su došli u trenucima kada bi svi bežali, pokazali su da su tu zato što u nešto veruju i beskrajno im hvala na tome, rekao je Aleksandar Vučić. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)