PRVI SET BUDI NADU: Odbojkaši u prijateljskom meču u Rosariju posle velike borbe izgubili od Argentine sa 3:1

S. K.

31. 05. 2024. u 11:33

SERIJA poraza je nastavljena i u Rosariju. Odbojkaši su u prijateljskom meču pred 7.500 gledalaca u dvorani "Njuels Old Bojs" izgubili od Argentine sa 3:1 (16:25, 27:25, 25:19, 25:18). "Orlovi" i "gaučosi" sutra ujutro (2.00 po našem vremenu) odigraće i drugu utakmicu, koja će biti poslednja provera pred turnir Lige nacija u Otavi.

ПРВИ СЕТ БУДИ НАДУ: Одбојкаши у пријатељском мечу у Росарију после велике борбе изгубили од Аргентине са 3:1

FOTO: FIVB

Selektor Igor Kolaković je odlučio da meč odigra sa postavom: Todorović 1 poen, Atanasijević 13, Kovačević 15, Perić 13, Krsmanović 8, Mašulović 10, libero Kapur. U igru su ulazili i Luburić (2) i Jovović.

Srbi su odigrali izvanredno prvi set, u drugom su se držali do 17:16, ali u finišu nisu imali snage da povedu sa 2:0. Ulaskom dizača Matijasa Sančeza promenila se slika na terenu, "gaučosi" su postali neumoljivi, a naši nemoćni u odbrani...

- Igrali smo u izvanrednom ambijentu. Mislim da smo prva dva seta odigrali jako dobro, a od trećeg su Argentinci preuzeli inicijativu, igrali sve bolje i zasluženo pobedili. Meč je za nas bio jako dobar, bez obzira na poraz - naglasio je za sajt OSS selektor Igor Kolaković.

Korektor Aleksandar Atanasijević se nada da se ekipa polako diže:

- Odigrali smo savršen prvi set, to jedino može da raduje i da bude putokaz za turnir LN u Otavi, koji nam je i te kako važan. Znamo da možemo, samo treba da budemo konstantniji, istrajniji, da verujemo u ono što radimo. Nismo još odigrali nijednu utakmicu koliko znamo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POSLE DOPINGA, JOŠ I OVO: Siner odgovorio Alkarazu: Ako ti je puno mečeva - nemoj da igraš!