"VUKOVI" ZA UTEHU: Vaterpolisti Novog Beograda protiv Olimpjakosa za treće mesto u Ligi šampiona

S. R.

06. 06. 2024. u 22:26

NI treći fajnal-for nije bila sreća. Vaterpolistima Novog Beograda na završnom turniru na Malti ostaje da se večeras (19.00) bore za utehu, posle dva izgubljena finala, i makar još jednom stignu na treće mesta na podijumu, u duelu sa Olimpijakosa.

ВУКОВИ ЗА УТЕХУ: Ватерполисти Новог Београда против Олимпјакоса за треће место у Лиги шампиона

Foto: Profimedia

U teškoj borbi do poslednjeg zvižduka, polufinalnu utakmicu sa Ferencvarošem obeležio je brutaliti Filipa Filipovića (isključenje 4 minuta), koji se u prvi mah nije video sudija na licu mesta. Međutim, na intervenciju delegata i posle pregledanog snimka, popularni Fića na ružan način je okončao karijeru. Zbog isključenja neće ga biti protiv atinskog tima. Sada se već provlače paralele sa slavnim Zinedinom Zidanom, koji je u poslednjem meču, takođe, dobio crveni karton.

- Veoma sam ponosan na moj tim, na igrače. Borili su se kao ludi, ekstremno. Ovo je sramotno za naš sport! Brutaliti, isključenja... Ne znam, stvarno. Moram i da čestitam Ferencvarošu, igrali su veoma dobro, ali nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, posle svega što smo videli - rekao je vidno rezignirani strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Lišeni su bili Novobeograđani usluga najboljeg igrača Nikole Jakišća, koji je istu situaciju doživeo u prethodnom meču četvrtfinalne grupe.

- Došli smo na Maltu bez Jakšića zbog sudijske greške. Morali smo da igramo bez Jakšića, a onda VAR situacija... Ne znam šta se dogodilo. Izbacili su najboljeg igrača na svetu! Razlog je taj što su oni nešto videli.

Nije krio razočaranje Gocić, a svakako je dodatna mrlja na vaterpolo to što se preko TV prenosa nije moglo da se vidi kontakt noge Filipovića sa licem Janšika. n

Raspored

POLUFINALE

Pro Reko - Olimpijakos pen. 13:11

Novi Beograd - Ferencvaroš pen 17:18

PETAK

Za 3. mesto

Olimijakos - Novi Beograd 19.00

FINALE

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?