"NOVOSTI" NA LICU MESTA - AJFELOVA KULA DOBILA KRUGOVE: Simboličan znak za starosedeoce i turiste da Igre uskoro počinju (VIDEO/FOTO)

Ajfelova kula je danas dobila olimpijske krugove, što je Parižane i mnogobrojne turiste u Gradu svetlosti, na pedeset dana od Olimpijade, vizuelno uvelo u predstojeći sportski spektakl.

НОВОСТИ НА ЛИЦУ МЕСТА - АЈФЕЛОВА КУЛА ДОБИЛА КРУГОВЕ: Симболичан знак за староседеоце и туристе да Игре ускоро почињу (ВИДЕО/ФОТО)

Foto: Goran Čvorović

Kad Ajfelova kula dobije određeno ruho, u ovom slučaju olimpijski znak, to je potvrda da se događa nešto veliko.

Oko "Gvozdene dame" Gistava Ajfela tiskali su se danas mnogobrojni turisti, ali i Parižani, da objektivima mobilnih telefona zabeleže novi izgled čuvenog tornja koji će ovako izlgedati od danas, pa sve dok se ne završe Paraolimpijske igre 11. septembra.

Svaki krug ima prečnik od 9 metara. zajedno široki 29 metara, visoki 13, a teški tridesetak tona. Postavljalo ih je dvesta ljudi.

Mnogi od prolaznika su koristili priliku da naprave selfi, izlazili su i na traku koja saobraćajnicu preko mosta razdvaja na pola, a snimke koje će čuvati pravili su i iz visa, sa platoa kod Trga Trokadero.

Kako je izgledalo, pokazuju i ovi snimci...

 

... i fotografije:

FOTO: Goran Čvorović

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača