ĆUK SE VRATIO, GERIĆ POMAŽE: Selektor vaterpolista Uroš Stevanović saopštio širi spisak kandidata za pripreme za Olimpijske igre u Parizu

S. K.

08. 06. 2024. u 17:23

MILOŠ Ćuk i Nikola Dedović će posle tri godine ponovo boriti za mesto u najboljem timu Srbije. Selektor vaterpolista Uroš Stevanović je juče saopštio širi spisak kandidata za pripreme za Olimpijske igre u Parizu. Kormilaru "delfina" će u strčnom štabu pomogati i legendarni odbojkaš Andrija Gerić kao sportski psiholog.

ЋУК СЕ ВРАТИО, ГЕРИЋ ПОМАЖЕ: Селектор ватерполиста Урош Стевановић саопштио шири списак кандидата за припреме за Олимпијске игре у Паризу

Foto arhiva VN

Na spisku su: Dimitrije Rističević, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović (golmani), Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Bogdan Gavrilović (centri), Sava Ranđelović, Nikola i Petar Jakšić, Drašović, Đorđe Vučinić, Luka Pljevančić, Miloš Ćuk (bekovi),Strahinja i Viktor Rašović, Marko Radulović, Vasilije Martinović, Nikola Dedović ,Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Lukić, Vuk Milojević i Marko Dimitrijević.

Reprezentacija će od 10. do 22. juna trenirati u Kragujevcu. Od 24. juna do 2. jula će biti na pripremama u Kranju. Od 4. do 7. jula je turnir u Šapcu na kojem će učestvovati: Francuska, Australija, Crna Gora, Rumunija, Nemačka i Srbija. Posle dva dana odmora, od 10. do 16. jula će se pripreme nastaviti u Novom Sadu a od 17. do 20. jula u Podgorici. U Beogradu će se treninzi održati 22. i 23. jula i 25. jula se putuje na Olimpijske igre u Pariz.

Na Igrama u grupi B delfini će se sasati sa Japanom (28. jula), Australijom (30. jul), Španijom (1.avgust), Francuskom (3.avgust) i sa Mađarskom (5. avgust).

U grupi A su: Hrvatska, Italija, Rumunija, Grčka, SAD i Crnom Gorom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata