DRAŠOVIĆ NAPUSTIO NOVI BEOGRAD: Bek naše reprezentacije prešao u drugi srpski klub

Novosti online

11. 06. 2024. u 18:48

BOMBA u prelaznom roku za vaterpoliste. Jedan od nezamenljivih igrača Novog Beograda Radomir Drašović odlučio je da u novoj sezoni nosi kapicu Radničkog. Iskusni bek je treći reprezentativac, posle Strahinje Rašovića i Radoslava Filipovića koji je pojačao Kragujevčane.

ДРАШОВИЋ НАПУСТИО НОВИ БЕОГРАД: Бек наше репрезентације прешао у други српски клуб

miloš vukadinović

- Dopao mi se ceo projekat Radničkog koji su mi predstavili trener Uroš Stevanović i direktor Jugoslav Vasović. Klupske i moje lične ambicije se poklapaju, a igranje sa domaćim saigračima iz reprezentacije, velikim šampionima, su dodatan razlog mog dolaska u Kragujevac. Vrlo brzo smo dogovorili saradnju - rekao je za sajt Radničkog Drašović.

Mozaik Radničkog za predstojeću sezonu polako se sklapa, a pouzdani bek ne sumnja da će se lako uklopiti.

- Sa većinom novih saigrača sam već igrao, a sa nekima čak i duži vremenski period, poput Strahinje Rašovića, Radoslava Filipovića, Filipa Jankovića... Mislim da neće biti problem ni za mene ni za ceo tim da se uklopimo. Uz dobar rad i atmosferu doći ćemo lakše i brže do željenog nivoa forme. Dobro mi je poznat Urošev sistem, radimo nepune dve godine u reprezentaciji i već su se dosta razradili odnos i saradnja. To je svakako jedan od razloga što dolazim - kaže Drašović.

Kroz direktne duele sa Kragujevčanima, Drašović je mogao da se uveri o kakvoj se ekipi radi.

- Poslednje tri godine igrao sam za Novi Beograd i mogu slobodno da kažem da nam je Radnički bio najveća prepreka za postizanje ciljeva. Igrali su na zavidnom nivou, krasili su ih dobar timski duh i agresivnost po kojima su prepoznatljivi u čitavoj Evropi. To mi se jako dopada i svakako je nešto što treba da zadržimo - ističe Drašović.

Radnički će i ove sezone igrati na četiri fronta, domaćoj Super ligi i Kupu, Regionalnoj ligi, dok će u Evropi startovati iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Još je rano pričati. Ambicije su svakako na najvišem nivou u domaćim takmičenjima i Regionalnoj ligi, a ukoliko budemo dostigli ono što treba i za evropska takmičenja, ne libim se da kažem da ćemo dati sve od sebe da napadnemo i evropski trofej. Dugogodišnji projekat je da se osvoji Liga šampiona i nadam se da ćemo u tome uspeti - naglašava Drašović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)