"DOBIO SAM PRILIKU DA UČIM OD NAJBOLJEG": Lekler jedva čeka dolazak sedmostrukog šampiona

Novosti online

27. 06. 2024. u 22:45 >> 22:05

Vozač Ferarija Šarl Lekler rekao je da uživa u ogromnoj prilici da od naredne sezone bude timski kolega i upoređuje se sa sedmostrukim svetskim šampionom Formule 1 Luisom Hamiltonom.

ДОБИО САМ ПРИЛИКУ ДА УЧИМ ОД НАЈБОЉЕГ: Леклер једва чека долазак седмоструког шампиона

Foto: Profimedia

Hamilton će napustiti Mercedes i od naredne sezone prelazi u Ferari, što je neočekivan potez najuspešnijeg vozača svih vremena sa 103 pobede i jedan od najvećih transfera u istoriji Formule 1.

- Luis je najuspešniji vozač u istoriji Formule 1 i to što mogu da vozim isti bolid kao Luis, za mene je, prvo, ogromna prilika da učim od najboljeg ikada, kao i ogromna motivacija da pokažem za šta sam sposoban - rekao je Lekler kako piše "Skaj".

On je rekao da se lepo slaže sa britanskim vozačem.

- Imamo sjajan odnos. Mnogo poštujem Luisa i sve što je postigao i ovo će definitivno biti ogroman trenutak u mojoj karijeri da se trkam protiv Luisa, radeći zajedno da vratimo Ferari u vrh -rekao je Lekler.

Foto: Profimedia

Lekler se smatra jednim od najbržih vozača Formule 1 kada se radi o rezultatu jednog kruga.

- Svi imamo naše specijalnosti, svi imamo vrline i slabosti. U Luisovom slučaju, prilično sam siguran da ima vrlo malo slabosti, ali definitivno mogu da učim iz njegove snage i biće super zanimljivo - dodao je vozač iz Monaka.

Lekler i Hamilton se često mogu videti kako zajedno provode vreme pored staze uoči trka.

- Pomešano. Možda malo o tome kako je sada u Ferariju i gde su, ali o tome baš malo pričamo pošto je on i dalje 100 odsto fokusiran na ovu sezonu u Mercedesu, pa naravno da ne možemo još da razgovaramo o svemu. Ali u pripremama za sledeću sezonu možda o našim zajedničkim interesovanjima i ostalom - rekao je on.

Sezona u Formuli 1 nastavlja se za vikend u Austriji.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)