PRAVA PROVERA PRED OLIMPIJSKE IGRE: Vaterpolisti od sutra do nedelje u Šapcu igraju na "Trofeju Srbija 2024"

Novosti online

03. 07. 2024. u 17:20

KOLIKO su dobro radili u Kranju vaterpolisti će moći da provere u Šapcu. U gradu na Savi od sutra do nedelje održaće se međunarodni "Trofej Srbija 2024" na kojem će "delfini" odmeriti snage sa pet selekcija. Izabranici Uroša Stevanovića sutra (20.45) igraju sa Rumunijom, u petak (20.45) sa Francuskom, u subotu sa Nemačkom (8.30) i Crnom Gorom (20.45), a u nedelju (20.45) sa Australijom.

ПРАВА ПРОВЕРА ПРЕД ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Ватерполисти од сутра до недеље у Шапцу играју на Трофеју Србија 2024

FOTO: M. Vukadinović

Selektor Uroš Stevanović je na konferenciji za štampu u Gradskoj kući istakao da je za reprezentaciju, koja se priprema za Olimpijske igre, turnir veoma bitan, jer će posle priprema u Kranju moći da vide šta će još morati da dorade do Pariza. Turnir u Šapcu je jedini na kojem će "delfini" igrati, ali ne i poslednja provera.

- To nam je prvi filter i prva proba pred Olimpijske igre. Posle toga nas očekuje rad u Novom Sadu, sparinzi sa crnogorskom selekcijom u Podgorici i pred sam put u Beogradu. Za sada je sve kako samo mogu da poželim. Igrači su motivisani, svesni su veličine takmičenja i očekivanja i želja svim pred Pariz. Rad je bio stvarno izuzetan. Sada ide lepši deo kroz utakmice i sparinge, da se što više uigramo i da vidimo na čemu treba da radimo u nastavku priprema - istakao je Stevanović.

Predsednik VSS Viktor Jelenić se zahvalio gradonačelniku dr Aleksandru Pajiću, gradu Šapcu i vaterpolo klubu Šabac što su omogućili da se održi turnir.

- Želeo bih da uzmemo treću zlatnu medalju za redom, ali svaka će da bude veliki uspeh - rekao je Jelenić.

Raspored

U PRVOM kolu "Trofeja Srbija 2024" sutra se sastaju: Nemačka - Crna Gora (17.15), Francuska - Australija (19.00), Srbija - Rumunija (20.45).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata