LEGENDARNI RIKARDINJO STIŽE U BEOGRAD: Beogradski klub saznao rivale u Ligi šampiona

Novosti online

05. 07. 2024. u 09:04

Održan je žreb za preliminarnu i glavnu rundu UEFA futsal Lige šampiona za sezonu 2024/25, a predstavnik Srbije će biti FON Banjica.

ЛЕГЕНДАРНИ РИКАРДИЊО СТИЖЕ У БЕОГРАД: Београдски клуб сазнао ривале у Лиги шампиона

FON Banjica

Beogradski klub će biti domaćin grupe 6, i to u periodu od 22. do 27. oktobra u Sportskom centru "Voždovac".

FON Banjica je za rivale na turniru dobio letonsku Rigu i pobednike preliminarnih runda grupe A i D. Potencijalni rivali iz grupe A su crnogorski Titograd, Blu Magik Dablin iz Irske, makedonska Foca ili Rendžers iz Andore. Kada je reč o grupi D, mogući protivnici su holandski Tigres Roermond, Jerevan iz Jermenije, engleski Mančester ili Istanbul Sisli iz Turske.

FON Banjicu je na današnjem žrebu u Nionu predstavljao jedan od dva vodeća čoveka kluba Ivan Koljenšić, koji je odmah po izvlačenju grupa prokomentarisao žreb.

- Zadovoljni smo žrebom, u Beograd dolazi šampion Letonije Riga sa najboljim futsalerom možda i svih vremena Rikardinjom. Osnovna ideja je promocija futsala u našoj prestonici, a magični Portugalac će da doprinese da turnir na Banjici bude veličanstveniji - izjavio je Koljenšić za "Maksbet" sport.

Osim toga, Ivan veruje da će njegova ekipa dati sve od sebe na terenu kako bi na predstojećem šampionatu zabeležila što bolji uspeh. 

- Igranje u Ligi šampiona će mnogo da znači i za naš klub koji je u sezoni za nama osvojio prvu titulu prvaka Srbije. Želimo da se pokažemo pre svega kao dobri domaćini, a onda i da izginemo na terenu ako treba za svaki bod. Verujem da će SC Voždovac na Banjici da bude ispunjen do poslednjeg mesta. Navijači su tokom cele sezone bili naš vetar u leđa. Nikome ne pretimo, ali ćemo maksimalno da se spremimo da budemo prvi u našoj grupi - podvukao je Koljenšić.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

 

(Informer) 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima