DUŠAN MEDIĆ SE VRATIO: Iskusni rukometaš u "starom" klubu

Novosti online

08. 07. 2024. u 17:59

UPRAVA Radničkog želi da stvori što jači tim, koji bi mogao da se bori za visok plasman u Superligi Srbije za rukometaše. Zato su ponovo angažovali prekaljenog internacionalca, srednjeg beka Dušana Medića (32). Mada je po vokaciji srednji bek sa uspehom pokriva sve bekovske pozicije, a odlikuje ga jak i precizan šut, pravovremeni osećaj za asistenciju i angažovana igra u odbrani.

ДУШАН МЕДИЋ СЕ ВРАТИО: Искусни рукометаш у старом клубу

FOTO: Grad Zrenjanin

Tajne rukometa otkrio je sa 13 godina u Apatinu. U zemlji je igrao i za Metaloplastiku, Spartak, Radnički, Vranje i Goč Merkur. Igrao je u Mađarskoj (Shazalombat), Francuskoj (Poatje) i Turskoj (Sakarija),

- Veoma sam srećan što sam posle nekoliko sezona ponovo u klubu. Brzo i lako je došlo do dogovora sa upravom i novim sportskim direktorom. U naše zajedničke dve sezone smo prošli i kroz teške i lepe trenutke i uvek sam se rado vraćao u Kragujevac. Klub je u međuvremenu porastao u svakom smislu i organizaciono i igrački pa s toga smatram da sa pravom možemo da gajimo visoke ambicije u predstojećoj sezoni. Spreman sam za jak i profesionalan rad i radujem se novim izazovima, vidimo se u Jezeru - kaže za sajt Radničkog Dušan Medić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima