CEO SVET JOJ SE SMEJAO: Najgore je otpevala američku himnu u istoriji, i to na punom stadionu, a tek posle se saznala tužna istina (VIDEO)

Дарко Николић
Darko Nikolić

17. 07. 2024. u 13:07

U poslednja 24 sata čitava planeta je mogla da vidi, što po društvenim mrežama, što po sportskim televizijskim emisijama, najgore izvođenje himne Sjedinjenih Američkih Država. I to od strane devojke koja je četiri puta bila kandidat za nagradu Gremi. A tek potom se saznalo - kako se to desilo.

ЦЕО СВЕТ ЈОЈ СЕ СМЕЈАО: Најгоре је отпевала америчку химну у историји, и то на пуном стадиону, а тек после се сазнала тужна истина (ВИДЕО)

Screenshot / X / BenBrownPL

Profesionalna bejzbol liga (MLB) je svojevrsni "Ol-star" organizovala u Arlingtonu, američkoj saveznoj državi Teksas. A tamo je pred "Houm ran derbi" (takmičenje osam najboljih "udarača" u slanju loptica udarcem palicom van granica igrališta) nastupila Ingrid Andres.

Ona je, kako to već tradicionalno biva u SAD kada počinju sportski događaji, pa čak i ovakvi, revijalnog tipa, došla da bi otpevala američku himnu.

I, mnogi su ostali zbunjeni, neki zgroženi, a nije mali broj onih koji su istog časa počeli da pevačicu ismevaju jer je himna u njenom izvođenju zvučala ovako:

Kada je sve prenoćilo, a video-snimak njenog pevanja obišao planetu "uzduž i popreko", ona se oglasila kratkim saopštenjem:

- Neću da vam pričam gluposti, sinoć sam bila pijana. Danas se prijavljujem u ustanovu (za lečenje od zavisnosti), da bih dobila pomoć koja mi je neophodna. Ono nisam bila ja prošle noći. Izvinjavam se na onakvom izvođenju himne i MLB-u, i svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim. Javiću vam kakva je rehabilitacija, čula sam da je baš zabavna - napisala je Ingrid Andres.

Nije prošlo dugo, a oni koji su je ismevali su ućutali, a oglasili su se oni drugi, podsećajući da pomenuta 32-godišnjakinja - zna da peva, i to ovako:

Da, ismevati je prilično lako. Ali i ono, i osuđivanje, umeju da budu pogubni. Uostalom, Sveti vladika Nikolaj je ovako napisao četiri rečenice u "Veri svetih", na temu "Sažaljenje prema grešnicima"

"To (sažaljenje) je put da im se pomogne da se poprave. Ismevanje i osuđivanje ništa im ne koristi. Hristos je na takve gledao kao na bolesnike. On ih je posećivao (Zakej), jeo sa njima (Matej), srdačno razgovarao s njima (žene grešnice) i zato je uspevao da im vrati duhovno zdravlje i ljudsko dostojanstvo".

Alkoholizam je ozbiljna bolest. Ako znate nekog ko je ima, obratite se onima koji mogu da pomognu. Recimo, na ovom linku možete pronaći spisak državnih bolnica i ustanova za lečenje alkoholizma u Srbiji.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)