GVOZDENI MAJK "NOKAUTIRAO" PROTIVNIKA: Tajson žestoko odgovorio na kritike

Novosti online

19. 07. 2024. u 16:42

Legendarni šampion u boksu, Majk Tajson najavio povratak u ring.

ГВОЗДЕНИ МАЈК НОКАУТИРАО ПРОТИВНИКА: Тајсон жестоко одговорио на критике

FOTO: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Nakon odlaganja svog meča sa Džejkom Polom, legendarni bokser Majk Tajson je iskazao zabrinutost oko svog zdravlja i potvrdio svoju odlučnost da se vrati u ring.

Meč između, još uvek, najmlađeg šampiona u istoriji teškaša i poznatog jutjubera, koji je bio planiran za 20. jul, je odložen.

Umesto toga, Pol će se ovog vikenda boriti protiv veterana BKFC, Majka Perija. Ipak, "Gvozdeni Majk" ostaje nepokolebljiv i posvećen je povratku u ring nakon što se oporavi od zdravstvenog problema koji je doživeo tokom putovanja iz Majamija u Los Anđeles ovog leta.

FOTO: EPA

Majk Tajson ne tgrpi kritike. Na negativne komentare uzvraća istom merom. Tako je odgovorio bokseru Dionteiju Vajlderu ali i svima ostalima koji misle da je star da uđe u ring i da se bori.

- Ja, prosto procvetam pod svetlima reflektora. Radije bih živeo kratki život slave, nego dugi život u tami. To sam jednosatvno. Zato sam i počeo da se borim. Gonim je do kraja svog života, znam to. Nikada neću dobiti ono što želim, jer sam jako pohlepan, uvek želim više i nikada mi nije dovoljno - rekao je Tajson, kako piše "Eskvajr".

BONUS VIDEO Džoel Embid nakon meča Srbija - SAD: Imaju jednog od najboljih igrača na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju