SARAJLIJA NAJBOLJI U UŽICU: Bajrićeva "lasta" za desetku

N. J.

18. 08. 2024. u 13:32

Tradicionalni skokovi u vodu sa starog železničkog mosta u Užicu, okupili su najbolje takmičare iz regiona: zlatno odličje i titulu šampiona poneo je Dino Bajrić (35) iz Sarajeva, drugo mesto pripalo je Draganu Miloviću (32) iz Užica, a treće Evaldu Krniću (31) iz Tuzi.

САРАЈЛИЈА НАЈБОЉИ У УЖИЦУ: Бајрићева ласта за десетку

Privatna arhiva

 Sa 16 metara visokog mosta, u Đetinju se, u dve serije, skakala „lasta“. U konkurenciji 21 takmičara o pobedniku su odlučivale nijanse.

- Ovde sam kao kod kuće jer dolazim u Užice godinama unazad. Konkurencija je bila verovatno najača u ovoj sezoni, bilo je puno desetki u finalnoj seriji a to se retko dešava, pa su odlučivali detalji – rekao je Bajrić, posle trijumfa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tradicija duga 32 godine i uvek teška konkurencija, kada je reč o užičkim skokovima, pozivnica su za najbolje takmičare na ovim prostorima. Njih do kraja sezone očekuju još nadmetanja u Prijepolju, Višegradu, kao i u Sloveniji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu