PODVALA I IZDAJA! Evo ko je kriv što je usred "Srbije" puštena himna lažne države Kosovo (VIDEO)

Tanjug

04. 09. 2024. u 10:49

Predsednik Džudo saveza Republike Srpske Živko Milijaš izjavio je danas da je intoniranje himne i isticanje zastave samoproglašenog Kosova na Balkanskom seniorskom prvenstvu u džudu u Istočnom Sarajevu propust starog rukovodstva Saveza koje se, tvrdi, i dalje lažno predstavlja, kao i tehničkog organizatora prvenstva - džudo kluba Famos iz Istočne Ilidže.

ПОДВАЛА И ИЗДАЈА! Ево ко је крив што је усред Србије пуштена химна лажне државе Косово (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Milijaš je za RTRS rekao da džudisti sa tzv. Kosova imaju pravo da se takmiče, ali ne pod zastavom i himnom jer BiH nije priznala samoproglašenu kosovsku nezavisnost. Ističe da je organizator trebao da se konsultuje sa vlastima u Srpskoj o ovom pitanju, kako ne bi došlo do propusta.

Sekretar Džudo saveza Srpske Dejan Ćup rekao je da je Balkansko seniorsko prvenstvo veliko takmičenje i da je trebalo da bude bolje organizovano.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

I Ćup je istakao da takmičari sa tzv. Kosova imaju pravo da učestvuju, ali bez zastave i himne. Ukazao je da ovaj propust ne bi trebalo da se koristi za političke obračune i da se baca senka na pomenuti sportski događaj.

Dvodnevno Balkansko seniorsko prvenstvo u džudu u Istočnom Sarajevu u dvorani "Srbija", na kojem je intonirana himna i istaknuta zastava samoproglašenog Kosova, a kojem su prisustvovali i predstavnici vlasti Istočnog Sarajeva, grada pokrovitelja, poslužilo je predstavnicima opozicije za žestoke kritike i optužbe, podseća RTRS.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)