DA LI STE ZNALI KOLIKO JE SPORTSKI RIBOLOV POPULARAN U SVETU? Ne morate čekati vikend za svoj omiljeni hobi!

PROMO

12. 09. 2024. u 16:00

Istorijski gledano, ribolov je jedan od najstarijih aktivnosti kojima je čovek počeo da se bavi.

ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ КОЛИКО ЈЕ СПОРТСКИ РИБОЛОВ ПОПУЛАРАН У СВЕТУ?  Не морате чекати викенд за свој омиљени хоби!

FOTO: Promo

Ipak, sportski ribolov, kakav poznajemo danas, počeo je da se razvija u 16. veku u Engleskoj, a prvi ribolovački klubovi, kao i definisana pravila, nastali su tek u 19. veku.

Na početku civilizacije, ribolov je bio neophodan za preživljanje, a danas je omiljena rekreacija za preko 50 miliona ljudi samo u SAD-u, i veliki broj entuzijasta u svetu, dok nekolicina učestvuje i na takmičenja poput Bassmaster Classic.

Za one koji vole ribolov, ali im smeta loše vreme i kiša, zabava ne mora da prestane! Počevši od danas i tokom narednih 10 dana, ljubitelji slot igara moći će da učestvuju u 2. fazi Epskog PRIZE DROP-a koji je posvećen ribolovačkim avanturama!

Učesnici će imati priliku da pokupe nasumične keš nagrade svakog dana u septembru tokom 3. faze - nagradni fond iznosi 1.200.000 dinara! Slatka faza je upravo završena, a Fishing Prize Drop traje do 22. septembra!

Da biste se pridružili ribolovcima koji rade od kuće, potrebno je da se registrujete na AdmiralBet sajtu ili putem Android ili iOS aplikacije i preuzmete 3000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita. Takođe, prva uplata depozita će vam doneti 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Zabaci udicu do kraja septembra i upecaj keš nagrade! Bistro!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)