NIŠTA OD LIGE ŠAMPIONA: Odbojkaši Crvene zvezde eliminisani u drugom kolu kvalifikacija od ekipe Oriona

Novosti online

08. 10. 2024. u 21:25

Odbojkaši Crvene zvezde eliminisani su u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona jer su izgubili i u revanšu od holandskog Oriona rezultatom 3:0 po setovima 25:20, 25:20, 25:19.

НИШТА ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Одбојкаши Црвене звезде елиминисани у другом колу квалификација од екипе Ориона

FOTO: OSS

Pokušao je šampion Srbije da uhvati rezultatski priključak, ali je gost uspešno čuvao stečenu prednost i na kraju došao do prvog seta - 25:20.

Nešto slična slika iz prvog, bila je i u drugom setu. Gledali smo rezultatski egal, a onda je ponovo usledio pad u igri Zvezde što je odmah iskoristio Orion i ponovo uspeo da rezultatski pobegne crveno-belima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Crvena zveda je u trećem set krenula na sve ili ništa. Uglavnom je vodio Orion ali crveno-beli nisu dozvoljavali da im Holanđani pobegnu na više od 2-3 poena prednosti.

Želeli su preokret, podigli su nivo igre, ali opet nije bilo dovoljno za preokret i osvajanje trećeg seta koji bi im dao vetar u leđa za nastavak duela.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Aleksandar Gmitrović sa 11 poena. U ekipi Oriona najbolji je bio Maksim Škredu sa 10 poena.

Šampion Srbije je izgubio i u revanš susretu, u prvom meču u Holandiji bilo je 3:0 za Orion (26:24, 25:20, 25:20). Crvena zvezda će takmičenje nastaviti u CEV kupu, gde će joj protivnik biti švajcarski Amrisvil.

Orion će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv pobednika dvomeča između Tirol Insbruka i zagrebačke Mladosti.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIMITROV KRATAK SA ŽIVCIMA: Umalo da izbije tuča, evo zbog čega je pobesneo (VIDEO)