KAKVA ZVER: Evo kako se Majk Tajson sprema za okršaj protiv Pola (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2024. u 22:50

Naredni bokserski meč između Džejka Pola i Majka Tajsona izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i podeljena mišljenja među ljubiteljima ovog sporta.

КАКВА ЗВЕР: Ево како се Мајк Тајсон спрема за окршај против Пола (ВИДЕО)

FOTO: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Džejk Pol se priprema da se suoči sa bokserskom legendom, Majkom Tajsonom. Tajson je nekada bio sinonim za strah i dominaciju u ringu, kombinujući brutalnu snagu, agresivnost i izuzetne bokserske veštine.

Sa druge strane, Pol je nekada bio poznat kao Jutjuber pre nego što je prešao na boks, te je organizovanje ovog meča za njega i te kako korisno, s obzirom na očekivane prihode i mogućnost da pobedi legendu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Iako se mnogi ljubitelji boksa nisu oduševili ovim mečom, izražavajući želju da ne vide Tajsona kako gubi od relativno novog takmičara, ne treba potceniti Tajsona. Iako nije aktivan u profesionalnom boksu već godinama, on ozbiljno pristupa pripremama za meč i naporno trenira kako bi bio u što boljoj formi. Tajson je čak objavio video na Instagramu kako bi umirio svoje fanove, demonstrirajući eksplozivnost i brzinu na fokuserima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Tajson je ranije otkazao meča zbog zdravstvenih problema, postoji određena neizvesnost da li će se meč zaista održati. Ipak, sudeći prema njegovim pripremama, čini se da se Tajson sprema punom parom za ovaj izazov.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Dakle, sukob generacija u boksu između Džejka Pola i Majka Tajsona obećava da će biti spektakularan, a 15. novembra saznaćemo kako će se ova neobična borba završiti.

BONUS VIDEO Dušan Tadić "uhvaćen" u provodu u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

URAĐENA ANALIZA ŠVAJCARSKE: Piksi održao sastanak sa igračima