''BITI VICEŠAMPION EVROPE JE OGROMAN USPEH'' Zvezdan Terzić čestitao mačevaocima Crvene zvezde

Filip Milošević

14. 10. 2024. u 13:17

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je danas mačevaocima "crveno-belih" osvajanje drugog mesta na 64. Kupu Evrope u Hajdenhajmu.

БИТИ ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ ЈЕ ОГРОМАН УСПЕХ Звездан Терзић честитао мачеваоцима Црвене звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u nedelju u konkurenciji 13 najboljih mačevalačkih klubova Evrope iz 10 zemalja u disciplini floret osvojila drugo mesto.

- Sa ponosom mogu da kažem da je Crvena zvezda još jednom zasijala na evropskoj sceni. Čestitam našim mačevaocima na izvanrednom rezultatu. Biti vicešampion Evrope je ogroman uspeh, kojim se diči celokupno naše Sportsko društvo - rekao je Terzić.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Predstavnici Mačevalačkog kluba Crvena zvezda su posvećenim svakodnevnim radom, kroz naporne treninge i velika odricanja uspeli da se popnu na evropsko postolje, dodao je Terzić.

- Mačevaoci već godinama beleže sjajne rezultate, a osvojeno drugo mesto na Kupu Evrope je samo još jedna potvrda da u našem sportskom kolektivu stasavaju pravi šampioni. Verujem da će nas i u budućnosti radovati, kao i da će uz ostale sportiste Crvene zvezde biti pravi predstavnici Srbije i našeg kluba, kako na evropskim, tako i na svetskim takmičenjima - zaključio je predsednik UO SD Crvena zvezda.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: "DA VOLIM CRNO-BELE": Orila se poznata pesma na predstavljanju tima KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima