OZBILJNA PROVERA ZA RADNIČKI: Uroš Stevanović jedva čeka meč protiv Ferencvaroša u vaterpolo Ligi šampiona

Novosti online

14. 10. 2024. u 18:07

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović izjavio je danas da je ekipa Ferencvaroša u ovom trenutku prava provera za tim iz Kragujevca.

ОЗБИЉНА ПРОВЕРА ЗА РАДНИЧКИ: Урош Стевановић једва чека меч против Ференцвароша у ватерполо Лиги шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Vaterpolisti Radničkog dočekaće sutra od 20 časova u drugom kolu grupe B Lige šampiona ekipu Ferencvaroša, koji je aktuelni šampion Evrope.

 - Za otvaranje LŠ na domaćem bazenu nismo mogli da poželimo boljeg protivnika. Dolazi nam zvanični prvak Evrope, ekipa koja je i ove godina glavni favorit za titulu. Mislim da je to u ovom trenutku prava provera za nas, da vidimo gde smo u odnosu na najbolje ekipe. U odnosu na početak sezone kada smo se kroz tesne mečeve kvalifikovali za Ligu šampiona, kroz ove utakmice u Jadranskoj ligi smo podigli formu i mnogo smo uigraniji. Videćemo koliko je to dovoljno za ovakve protivnike, koji su krem evropskog vaterpola - rekao je Stevanović, preneo je zvanični sajt kluba.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Za ekipu Ferencvaroša igraju Srbin Dušan Mandić, Italijan Di Soma, Grk Argiropulos, Španac De Toro, te Mađari Varga, Vamoš, Janšik, Fogel, Manherc, Molnar, Nađ, Fekete, Vigvari, Pol…

 - Lepšeg protivnika nismo mogli da poželimo od ekipe predvođene našim Mandićem i mnogim reprezentativcima Mađarske i drugih zemalja. Sigurno da nećemo ući u meč sa „belom zastavom“, imamo i mi neke svoje adute. Nadam se da će bazen biti ponovo ispunjen do poslednjeg mesta i da će publika uživati u još jednom spektaklu, kakve su bile i sve ove dosadašnje utakmice - dodao je Stevanović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Kapiten Filip Janković izjavio je da veruje da Radnički može da pobedi Ferencvaroš.

 - Nema bolje stvari za nas sportiste nego da igramo pred našim punim bazenom sa šampionom Evrope. Jednostavno, utakmica za uživanje. Dolazi nam u dobrom trenutku da vidimo gde smo. Popunjeni su na svim pozicijama, ali isto tako smo i mi. Imamo svoje adute i pokušaćemo da iskoristimo njihove mane. Očekujem prepun bazen, ovde stvarno imamo sjajnu podršku i uz tu energiju koja nas krasi, svim snagama idemo na pobedu - istakao je Janković.

Vaterpolista Radničkog Nikola Jakšić igrao je četiri godine za Ferencvaroš.

  - Dižemo se iz utakmice u utakmicu i idemo sa namerom da damo sve od sebe i pobedimo, bez obzira ko je sa druge strane bazena, pa će tako biti i sada protiv Ferencvaroša, koji je realno gledajući glavni favorit. Mislim da smo spremni i da ćemo kroz predstojeće mečeve biti sve bolji. Drago mi je što će baš ovo biti prva utakmica na našem bazenu i nadam se da će tribine biti prepune kao kvalifikacijama, jer će nam podrška mnogo značiti - zaključio je Jakšić.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)