KRAGUJEVAČKA PREMIJERA LIGE ŠAMPIONA : Mađari nadigrali vaterpoliste Radničkog

V. Hadžić

16. 10. 2024. u 10:00

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog poraženi su od branioca trofeja, mađarskog Ferencvaroša, pred prepunim tribinama na bazenu domaćina rezultatom 12:5. Tim iz Budimpešte, predvođen srpskim asom Dušanom Mandićem pokazao je da je i ove sezone glavni favorit za naslov prvaka Evrope. Prednjačio je Mandić sa četiri gola, a pratili su ga Vendel Vigvari sa tri i Stilijanos Argiropulos sa dva, koliko je u timu Radničkog postigao Radomir Drašović.

КРАГУЈЕВАЧКА ПРЕМИЈЕРА ЛИГЕ ШАМПИОНА : Мађари надиграли ватерполисте Радничког

FOTO : SPDR

Prelazni rok za ovu sezonu samo što je završen, a kragujevački Radnički već sklapa mozaik za sledeću. Posle trostrukog olimpijskog šampiona Nikole Jakšića i dvostrukih Duška Pijetlovića i Strahinje Rašovića, te još trojice srpskih reprezentativaca koji su osvojili zlato u Parizu, Kragujevčani će sledeće sezone biti jači za još dvojicu članova našeg nacionalnog tima, Savu Ranđelovića, nosioca tri olimpijska zlata i dvostruko zlatnog Nikolu Dedovića. Obojica već devet godina igraju u inostranstvu, a u Šumadiju će stići narednog leta, nakon što završe ovosezonske obaveze u mađarskom Vašašu, sa kojim igraju i u Ligi šampiona. Sa kragujevačkim klubom su dogovorili dvogodišnju saradnju.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRAGEDIJA U PORODICI SRPSKOG KOŠARKAŠA: Preminuo otac Stefana Jovića