„MUSKETARI” SE NADAJU CELOM PLENU: Odbojkaši Ribnice sutra dočekuju Niš pred svojim navijačima

G. ĆIROVIĆ

17. 10. 2024. u 12:15

Dva poraza i samo jedan osvojeni bod bilans je odbojkaša kraljevačke Ribnice posle prva dva kola nacionalnog šampionata – BPŠ Superlige.

„МУСКЕТАРИ” СЕ НАДАЈУ ЦЕЛОМ ПЛЕНУ: Одбојкаши Рибнице сутра дочекују Ниш пред својим навијачима

G.Šljivić

Popularni „musketari” poraženi su od Partizana kod kuće (2:3) i od Karađorđa (0:3) na gostovanju u Topoli, pa se ljubitelji magične igre na mreži iz grada na Ibru nadaju da je konačno došlo vreme i da njihovi ljubimci osvoje ceo bodovni plen.

To, svakako, neće biti lak zadatak jer u goste Ribnici, u 3. kolu, sutra (19.00) u novu halu sportova kraj Ibra stiže Niš koji se igrački pojačao za ovu sezonu. Nišlije su u prva dva kola zabeležile pobedu i poraz, dok je u pet zvaničnih međusobnih duela Ribnica uspešnija sa tri trijumfa.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK PRIČA O HVANGU: Tajni eksplicitni snimak intimnih odnosa, ucena snaje veštice i zvezda fudbala koja sadašnji pakao možda zameni - novim